MHP’den Arzu Erdem açıklaması: Partimizle bir alakası yok

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, X hesabından yaptığı paylaşımda, MHP'li eski milletvekili Arzu Erdem hakkında açıklama yaptı. Erdem'den Büyükataman açıklamalarına cevap geldi.

Politika - 3 hafta önce

MHP'li İsmet Büyükataman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Arzu Erdem’in MHP eski milletvekili sıfatını kullanarak yaptığı çalışmalar Milliyetçi Hareket Partisi’nin programı değil kendi şahsi çalışmalarıdır ve bu çalışmaların partimizle bir alakası yoktur." dedi.

İsmet Büyükataman paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kamuoyunun Bilgisine

Milliyetçi Hareket Partisi, tüm çalışmalarını intizam ve disiplin içinde gerçekleştiren bir siyasi teşkilattır, tüm programları planlı bir şekilde, Genel Merkezimizin bilgisi ve izni dahilinde gerçekleştirilir.Son günlerde “Eski MHP Milletvekili” sıfatını kullanarak bir takım Televizyon programlarına katılan ve akabinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren 25.26. ve 27. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili Arzu Erdem’in çalışmaları Partimizin bilgisi ve izni dışındadır.Arzu Erdem’in MHP eski milletvekili sıfatını kullanarak yaptığı çalışmalar Milliyetçi Hareket Partisi’nin programı değil kendi şahsi çalışmalarıdır ve bu çalışmaların partimizle bir alakası yoktur."ARZU ERDEM'DEN CEVAP GELDİ

İsmet Büyükataman'ın açıklamasının ardından Arzu Erdem'den yanıt gecikmedi. Resmi X hesabından İsmet Bütükataman'ın açıklamasını alıntılayan Erdem, tüm görüşmelerin Genel Başkan Bahçeli'nin bilgisi dahilinde olduğunu ifade etti.

Erdem açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kamuoyunun Bilgisine

Aşağıdaki açıklamayı okudum. 25.Temmuz 2024 tarihinde Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyi ziyaret ederek kendilerine kurmuş olduğumuz vakfımıza ilişkin bilgi arz ettim, bu hususta Türkiye geneli başta gençlerimiz olmak üzere Türk milletinin her kesiminden insanlarımızın milli ve manevi değerlerinin güçlendirilmesi için çalışmalar yapacağımı ilettim. Kendisine bu çalışamlarımdan rahatsız olabileceklerin muhtemel tezviratlarına karşın MHP’de altı dönem aday olmuş, 25/26/27. dönemlerde milletvekilliği yapmış, 28. dönemde, yani son milletvekilligi seçimlerinde de İstanbul üçüncü bölge dördüncü sıradan aday gösterilmiş ancak seçilmemiş bir evladı olarak üst kurul delegeliğinden ve parti üyeliğinden istifa etmeye hazır olduğumu arz ettim.Saygıdeğer büyüğümüz bana kesinlikle istifa etmemem gerektiğini ve çalışmaları yapmama müsaade ettiğini tevdi etmiştir. Bu durumda yapmış olduğum çalışmaların parti görevlendirmesi olmadığı lakin Genel başkanımızın bilgisi dahilinde olduğunu hatırlatmak isterim. Tüm siyaset hayatım boyunca vatan,millet, bayrak ebet müddet şiarı ile gece gündüz demeden Türkiye’de ve yurtdışında partim ve davam adına çalıştım. Yaptığım programlarda yanlış anlaşılmaları önlemek için partimizin teşkilatlarını ziyaret etmedim sosyal medyada yaptığım paylaşımlarda da bu şekilde atıfta bulunmadım. Bu sebeple Bursa milletvekili Sayın İsmet Büyükataman’ın yapmış olduğu bu açıklamayı hangi gerekçe ile yaptığını ve neyi kast ettiğini ve neden rahatsız olduğunu anlamadığımı ifade etmek isterim . Bundan sonra da vatanım, aziz Türk milleti , Türkiye Cumhuriyeti devleti ve geleciğimizin teminatı Türk gençliği için çalışmalarımı siyaset üstü bir anlayış sürdüreceğim.

Haftanın Öne Çıkanları

Miras kavgasında kan aktı: 2 kişi hayatını kaybetti

2024-08-18 09:02 - Gündem

Şarkıcı Ece Seçkin apar topar ameliyata alındı! Bebeğini kaybetti iddiası

2024-08-17 13:27 - Magazin

Yavaş'tan İmamoğlu'na: Terbiyesizlik etti! CHP kurultayı öncesi bomba kulisler

2024-08-23 17:37 - Gündem

Dilan Polat fenomenliğe devam edecek mi? Avukatı Sevinç Horoz açıkladı

2024-08-21 14:48 - Magazin

Fransız aktör Alain Delon hayatını kaybetti

2024-08-18 10:22 - Magazin

Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Osmaniye'ye ziyaret

2024-08-23 19:38 - Sağlık

Hababam Sınıfı'nın ünlü oyuncusu Tuncay Akça hayatını kaybetti

2024-08-17 13:37 - Gündem

Mario Balotelli'ye Türkiye'den sürpriz talip!

2024-08-20 04:42 - Spor

Beşiktaş - Antalyaspor MAÇI (CANLI YAYIN)

2024-08-18 21:33 - Spor

Tekirdağ'da fabrika yangını: Çok sayıda ekip bölgede!

2024-08-19 20:58 - Gündem

İlgili Haberler

MHP'den Bahçeli'yle ilgili paylaşımlara ilişkin açıklama

00:22 - Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "12 Eylül" mesajı!

20:17 - Politika

Bahçeli'ye bozkurt tablosu hediye edildi

20:13 - Politika

İBB'den spor merkezlerine yüzde 150 zam!

20:03 - Politika

İYİ Parti'de deprem! Parti'nin iki numarası istifa etti

16:57 - Politika

Günün Manşetleri

Çalımbay'dan sert yanıt! 'Kanıtlansın bırakırım'

04:27 - Spor

Kızını öldüren babadan pes dedirten savunma!

04:18 - Gündem

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme!

03:23 - Gündem

Gider gitmez büyüledi! Aktürkoğlu için Premier Lig iddiası!

01:38 - Spor

Muhalefettin skandal yalanı ortaya çıktı! "Diyanet'e itibar suikastı!"

01:02 - Gündem