?>

Mert sakatlanmıştı! Van Bronckhorst'tan kaleci açıklaması

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Lyon maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Spor - 3 saat önce

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Lyon maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.Abone ol

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında yarın Fransa temsilcisi Olimpik Lyon'a konuk olacak Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, topa sahip olmak ve oyunu kontrol etmek istediklerini belirterek sahadan iyi bir sonuçla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Hollandalı teknik adam ile siyah-beyazlı futbolcu Emirhan Topçu, Groupama Stadı'ndaki basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Avrupa Ligi'ne iki mağlubiyetle başladıklarını hatırlatan Van Bronckhorst, "Zorlu bir maç olacak. Olimpik Lyon, kaliteli bir takım. Pozitif bir skor almaya çalışacağız. İyi savunma yapmaya çalışacağız. Topun bizde kalması önemli. Rakibimiz hücum geçişlerinde etkili. İyi performans göstermek istiyoruz." diye konuştu.

Olimpik Lyon ile oyun felsefelerinin benzerlik gösterdiğinin altını çizen Hollandalı çalıştırıcı, "Oyunu ve topu kontrol etmek istiyoruz. Lyon, savunmada ve hücumda kaliteli. Topa sahip olmak önemli. Topun bizde olduğu esnada öz güvenli oynamamız gerekiyor. Onlar da maça aynı felsefeyle yaklaşacak. Onlar içeride, biz deplasmandayız. İyi oynamak istiyoruz. Topa sahip olan ve hücum futbolu oynamak istiyoruz. Lyon maçıyla Avrupa'ya iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

"Ersin'in durumu pozitif ilerliyor"

Giovanni van Bronckhorst, kaleci Ersin Destanoğlu'nun son durumuyla ilgili, "Mert Günok, sakatlığı nedeniyle burada bizimle değil. Durumuna bakıyoruz, en kısa zaman aramıza döneceğini umuyorum. Ersin, son birkaç antrenmana katıldı. Ersin'in durumu pozitif ilerliyor. İdmandan sonra nasıl reaksiyon gösterdiğine bakacağız. Umuyorum yarın oynayabilir durumda olacaktır." şeklinde görüş belirtti.

"Süreçten ve takımın gelişiminden memnunum"

Sezonun geride kalan bölümünde sergiledikleri performansı başarılı bulduğunu vurgulayan Van Bronckhorst, şunları kaydetti:

"Geçen seneye göre takımda bayağı bir değişim var. Lige iyi başladık, Avrupa'da da lig etabına kaldık. Süreçten dolayı mutluyum. 28 oyuncunun gidip 8 oyuncunun gelmesi kolay değil. Stabil olma durumumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Henüz ligde 8 maç oynadık. Daha güçlü olmak istiyoruz. Avrupa'da 2 maç oynadık. Süreçten ve takımın gelişiminden memnunum. Pozitif şeyler var. İstediğim şey bu yolda devam etmek. Avrupa'da da olumlu sonuçlar almak istiyoruz."

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında 28 Ekim Pazartesi günü Galatasaray ile yapacakları derbiyi de değerlendiren Hollandalı çalıştırıcı, "Derbi maçları özeldir. Çok fazla derbi oynadım. Hoca olarak da birçok derbi maçta görev yaptım. İyi bir maç oynamayı istiyoruz ama her zaman maç maç düşünen bir hoca oldum." dedi.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine yönelik terör saldırısı hakkında da konuşan Giovanni van Bronckhorst, "Maalesef indiğimizde kötü bir haber aldık. Kalbimiz hayatını kaybedenler, onların aileleri ve Türk halkıyla." ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Meta'da Yeni Toplu İşten Çıkarma

2024-10-17 09:53 - Teknoloji

Meta, o çalışanlarını işten çıkardı

2024-10-18 07:57 - Ekonomi

Meta, Yeni Bağımsız Yapay Zekâ Aracını Duyurdu

2024-10-19 12:28 - Teknoloji

Meta Ünlülerin Sahte Reklamlarını Yüz Tanımayla Engelleyecek

2024-10-22 11:28 - Teknoloji

META'dan yeni skandal: Mustafa Şentop'a sansür!

2024-10-18 22:13 - Gündem

Ünlü CEO açıkladı: Metaverse projesi çöp mü oldu?

2024-10-23 07:58 - Teknoloji

Emtia piyasasında geçen hafta değerli metaller pozitif ayrıştı

2024-10-21 12:07 - Ekonomi

WhatsApp, Meta AI ile Daha Kişisel Deneyim Sunacak

2024-10-19 23:52 - Teknoloji

Çeltik üretiminde damla sulama, metan gazı salımını ve su sarfiyatını azaltıyor

2024-10-21 16:52 - Teknoloji

Meta, Ünlülerin Jetlerini İzleyen Hesapları Kapattı

2024-10-22 21:23 - Teknoloji

İlgili Haberler

Christian Eriksen: Türkiye'deki atmosfer beni etkilemiyor

23:17 - Spor

Erik ten Hag'dan Fenerbahçe ve Mourinho'ya övgü

22:42 - Spor

Fenerbahçe Opet'e Avrupa'da yan bakılmıyor

22:18 - Spor

Galatasaray, Yunan ekibini deplasmanda devirdi

21:57 - Spor

Okan Buruk: Yunus Akgün'ün ceza almayacağını düşünüyorum

21:37 - Spor

Günün Manşetleri

TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında şehit olanların kimlikleri belli oldu

23:22 - Gündem

Christian Eriksen: Türkiye'deki atmosfer beni etkilemiyor

23:17 - Spor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve bakanlar, TUSAŞ saldırısında yaralananları ziyaret etti

23:08 - Gündem

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısını lanetledi

22:58 - Gündem

Üniversiteyi ilk kez kazanan gençlerin hesabına 10 bin TL eğitim desteği yatırıldı

22:52 - Gündem