?>

Erdoğan'ı mest eden pankart! Konuşmasını yarıda kesip sesli olarak okudu

Eskişehir Toplu Açılış Töreni'nde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, alanda açılan "Aşıksan vur saza, Togg'un varsa bas gaza" pankartına duyarsız kalamadı. Konuşmasını yarıda kesen Erdoğan, "Ben demiyorum, vatandaş diyor" ifadelerini kullandı.

Politika - 1 yıl önce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması esnasında açılan bir pankart ise dikkat çekti.

Konuşmasını yarıda kesen Erdoğan, "Bak ne diyor bak: Aşıksan vur saza, Togg'un varsa bas gaza... Ben demiyorum, vatandaş diyor" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

"Bu güçlü eser ve hizmet altyapısının üzerinde Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmeye hazırlanıyoruz. Türkiye'nin atılımlarını engellemek için her yolu denediler. Kullanmadık araç bırakmadılar. Verdiğimiz mücadeleyle hepsinin üstesinden geldi.

"TOPLU İĞNE DAHİ ÜRETEMEDİLER"Yeni bir seçimin arefesinde Türkiye, yine rayından çıkarılmaya, eski günlerine geri döndürülmeye çalışılıyor. Bu defa karşımızda 7'li bir koalisyon var. Ne ararsan bulunur derde devadan gayrı. Daha sapkın akımları, sosyal medya mecraları, Londra tefecileri ve oradaki bütün eroin kaçakçıları, Batı'daki yönetimleri saymıyorum bile. Ne istiyor bunlar? Türkiye düşük teknolojili üretimleri yapsın, yüksek katma değer alanına girmesin istiyorlar. Yani İHA, SİHA yapmasın. Kızılelma yapmasın. TCG Anadolu'yu da yapmasın. Togg yapmasın. Öyle alıştılar ya. Yıllar yılı bu ülkeyi böyle yönetmediler mi? Bunlar bu ülkede bir toplu iğne dahi üretemediler.

BABACAN'A YÜKLENDİ: EKONOMİDEN ANLAMAZLARDavos'tayız, Bebecan o zaman yanımda bakan. Yanımda IMF başkan ile görüşüyoruz. Dedim ki 'siz adamlarınızı devamlı gönderiyorsunuz, bu gelenler Türkiye'yi yönetmeye mi geliyor, taksitlerini almaya mı geliyor? Taksitlerini alırlar, ama Türkiye'yi yönetemezler. Türkiye'yi ben yönetirim.' 2013'te bunların alacağını ödedik. 2023'ten sonra artık IMF'le ilişkimiz kalmadı. Bu Bebecan, bunlar ekonomiden anlamazlar. Bakalım Bay Bay Kemal kaç tane milletvekilliği vermiş?

"ALACAĞIMIZ ÇOK YOL VAR"İnşallah Eskişehir, 14 Mayıs'ta bunları sandığa gömecek mi? 14 Mayıs'ta ne diyoruz? Yine iktidar olamayacaklar. Uçak gemimiz şu anda Sarayburnu'nda. Tıklım tıklım gidip geliyorlar. Ama bu CHP'liler bizim TCG Anadolu'muzdan rahatsız. Hepsinden öte Kandil rahatsız. Gabar'a indik mi? Cudi'ye indik mi? Tendürek'e indik mi? Bu terör örgütüne bizler gereken dersi buralarda verdik. Biliyorlar ki eğer Cumhur İttifakı iş başında olursa teröristlere bu ülkede aman almak yok. 14 Mayıs, bunların siyasi mevta haline gelmesi olacaktır. Yapacağımız çok iş, alacağımız çok yol var.

KILIÇDAROĞLU'NA SOĞAN GÖNDERMESİBay Bay Kemal ne diyor? Soğan da soğan, patates de patates. Ya sen soğanı şöyle masaya koyup yumruğunla vurup yiyebilir misin? Bu tırlar olmasa, bu yollar olmasa acaba siz bütün bu patatesi, domatesi neyle taşıyacaksınız? İşte bu yolları yaptık ki bunlar taşınsın. İktidara geldiğimiz günden beri nice saldırılarla boğuştuk. Türkiye Yüzyılı ile zirveye de çıkacağız."

Haftanın Öne Çıkanları

Evlilik kredisi şartları 2023 150 bin nasıl alınır? Başvuru şartları neler?

2023-04-12 12:52 - Gündem

Rasim Ozan Kütahyalı cephesinden "Okşan" iddiaları hakkında ilk yorum

2023-04-17 19:38 - Gündem

Hollanda mahkemesi, porno sitesi xHamster'ın izinsiz görüntüleri kaldırmasına hükmetti

2023-04-13 11:38 - Gündem

Kadir gecesi mesajları dualı ve ayetli yeni 2023 sözlü Kadir gecesi mesajları

2023-04-16 14:08 - Gündem

Bir Fiat Palio, TOGG’a Arkadan Çarptı

2023-04-15 11:16 - Teknoloji

23 Nisan pano örnekleri okul süslemesi nasıl yapılır? Farklı pano örnekleri

2023-04-13 12:48 - Gündem

Camdaki Kız Türkan'ı kim oynuyor Hivda Zizan Alp'in gerçek hali olay!

2023-04-13 19:28 - Gündem

Ünlü şarkıcı Murat Başaran, iş insanı Ayten Öztürk ile evlendi

2023-04-16 09:18 - Magazin

Togg'un ilk kazası Ankara'da yaşandı! Sosyal medyada herkes aynı soruyu soruyor

2023-04-14 22:28 - Ekonomi

İsmailağa bağlantılı bir dinci vakıf daha

2023-04-16 04:23 - Politika

İlgili Haberler

Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması! İmamoğlu'nu çıldırtacak sözler

23:12 - Politika

TCG Alemdar gemisini Portekiz'de öğrenciler ziyaret etti

21:23 - Politika

Basketbol Gelişim Merkezi açıldı: Cumhurbaşkanı Erdoğan törene katıldı

20:58 - Politika

Kula MHP’nin acı kaybı

20:07 - Politika

2 ahır ve 2 samanlık alevlere teslim oldu

17:07 - Politika

Günün Manşetleri

İstanbul'da sağanak aniden bastırdı! Şimşekler peş peşe çaktı! Vatandaşlara uyarı

02:53 - Gündem

Malatya'da askeri araç otomobille çarpıştı: 5'i asker, 8 yaralı

01:28 - Gündem

İsmet Taşdemir: Bu ligde her maçın zorluğu var

01:22 - Spor

Serkan Damla: Hakemler daha dikkatli olmalı

01:17 - Spor

2. Lig ve 3. Lig'de maçlar tamamlandı! İşte haftanın görünümü

00:53 - Spor