?>

En Kaliteli 10 Oyuncu Masası

Konforlu oyun deneyimi yaşamak ya da evde çalışma ortamınızı kurmak isteyenlere, şık ve konforlu oyuncu masalarını listeledik.

Teknoloji - 2 ay önce

Günümüzde oyuncular, oyun bilgisayarlarına ve donanımlarına bir hayli para harcıyor. Oyun masaları da her oyuncunun sisteminin olmazsa olmaz parçalarından biri haline geldi. Tabii ki oyun masası seçerken göz önünde bulundurulması gereken çok şey var. Oyun bilgisayarınızı, monitörünüzü ve aksesuarlarınızı koymak için yeterli alandan, kablo yönetimine kadar doğru oyun masasını satın alırken göz önünde bulundurmanız gereken çok şey var. Masanızın çok yüksek ya da alçak olması da istediğiniz ergonomiye ulaşamadığınız anlamına gelebilir.

Bu nedenle, bir oyuncunun ihtiyaçları göz önünde bulundurularak dizayn edilmiş ve üretilmiş masalar, uzun oyun deneyimlerinizde size umduğunuz konforu sağlayabilir.  Oyuncu masaları, sadece oyun tutkunları için değil, aynı zamanda evden çalışanlar ve içerik üreticileri için de ideal bir çözümdür. Geniş çalışma alanı, kablo yönetimi gibi özellikler sayesinde hem iş verimliliğinizi artırabilir hem de oyun deneyiminizi optimize edebilirsiniz. 

Cool Home Gama Ledli Oyuncu Masası

Modern ve işlevsel tasarımıyla öne çıkan Songmics Lcd402B, ev veya ofisiniz için ideal bir çalışma alanı sunar. 18 mm kalınlığında melamin kaplı yonga levhadan üretilen masa üstü, çizilmelere ve lekelere karşı dayanıklıdır. Toz boya kaplı metal ayaklar ise masaya sağlamlık ve şıklık katar. 

Cool Home Gama Ledli Oyuncu Masası , Gaming , Çalışma Masası burada

xDrive Profesyonel Oyuncu Masası Toprak Serisi

xDrive Toprak Oyuncu Masası, sadece bir masa değil, senin için özel tasarlanmış bir oyun arkadaşı. Ergonomik tasarımıyla vücudunu desteklerken, şık görünümüyle odana ayrı bir hava katacak. Kablo karmaşasından kurtulmak için özel olarak tasarlanan kanallarıyla düzenli bir çalışma alanı sunarak ortamın derli tolu olmasını da sağlayacak. RGB aydınlatmasıyla ise oyun dünyasına adım atarken sana eşlik edecek.

xDrive Profesyonel Oyuncu Masası Toprak Serisi burada

Proware Gamer 7402 Profesyonel Oyuncu Masası

 

Oyun oynarken veya uzun saatler çalışırken, kulaklığınızın ve içeceğinizin daima elinizin altında olmasını istemez misiniz? xDrive Toprak Oyuncu Masası, bu ihtiyacınızı düşünerek tasarlanmış. Kulaklık tutacağı, kulaklığınızı güvenle asarak karışmasını önler ve kolayca erişmenizi sağlar. Böylece oyunlara daha hızlı ve rahat bir şekilde geçiş yapabilirsiniz. Bardak tutacağı ise içeceğinizi masanın üzerine dökme riskini ortadan kaldırır ve her zaman elinizin altında tutmanızı sağlar.

Proware Gamer 7402 Profesyonel Oyuncu Masası burada

Stepgamer Nax Metal Ayaklı RGB Ledli Profesyonel Oyuncu Masası

Neden Stepgamer Nax? Masa, kulaklık asma aparatı, kablo taşıma kanalı, bardaklık ve RGB LED'ler tek bir pakette. 120x60x75 cm boyutlarıyla geniş bir çalışma alanı sunar. 18 mm kalınlığındaki melamin kaplı yonga levha ve sağlam metal ayakları sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlar ayrıca kablo taşıma kanalı sayesinde kablolarınızı düzenli bir şekilde saklayabilir ve masanızın daima düzenli görünmesini sağlayabilirsiniz.

Stepgamer Nax Metal Ayaklı RGB Ledli Profesyonel Oyuncu Masası burada

Songmics Ev Ofis İçin Bilgisayar Masası

Songmics, ev veya ofisinizde düzenli ve verimli bir çalışma alanı oluşturmak isteyenler için ideal bir seçenek. Şık tasarımı ve işlevsel özellikleriyle öne çıkan bu masa, çalışma deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak. Basit kurulumu sayesinde kısa sürede kullanıma hazır hale gelebilirsiniz. Suya dayanıklı yüzeyi sayesinde temizliği de oldukça kolaydır.

Songmics Lcd402B Ev, Ofis İçin Bilgisayar Masası'na buradan ulaşın

Adore Gaming Trophy Oyuncu ve Bilgisayar Masası

Adore Mobilya'nın özel tasarımıyla üretilen bu oyuncu masası, hem oyun tutkunları hem de evden çalışanlar için ideal bir seçenek. Dayanıklı çelik gövdesi ve geniş karbon fiber görünümlü masa tablası sayesinde uzun ömürlü kullanım sunuyor. Ergonomik mouse pad, bardak tutucu, kulaklık ve çanta askısı gibi pratik detaylarla donatılmış olan masa, aynı zamanda C tipi masa üstü kablo kanalı ve 2'li USB şarj girişi gibi modern özelliklere de sahip. Ayarlanabilir ayakları sayesinde farklı boylardaki kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Adore Gaming Trophy Oyuncu ve Bilgisayar Masası burada

Stepgamer Amiral Rs7 RGB Ledli Profesyonel Oyuncu Masası

Stepgamer Amiral RS7 ile oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın! Özellikle oyuncuların ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan bu masa, geniş çalışma alanı, sağlam yapısı ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor.

Stepgamer Amiral Rs7 RGB Ledli Profesyonel Oyuncu Masası'na buradan ulaşın

Xprime Markus Rgb Ledli Oyuncu Masası

XPrime Markus Oyuncu Masası, oyun tutkunlarının tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere özenle tasarlanmıştır. 115 cm genişlik, 64 cm derinlik ve 78 cm yükseklik ölçüleriyle her oyun odasına uyum sağlayan bu masa, geniş çalışma alanı sayesinde size keyifli bir oyun deneyimi sunar. Masada bulunan RGB LED aydınlatma sistemi sayesinde oyun odanızın havasını değiştirebilir, 16 farklı renkte ve birbirinden farklı modlarda aydınlatma seçenekleriyle oyununuza eşsiz bir atmosfer katabilirsiniz. Uzaktan kumanda sayesinde ışıkların parlaklığını ve renklerini kolayca ayarlayabilir, oyununuza uygun bir ortam yaratabilirsiniz.

Xprime Markus Rgb Ledli Oyuncu Masası burada

Adore Gaming Profesyonel Oyuncu Bilgisayar Masası

Oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşımak için özel olarak tasarlanan oyuncu masası, 160 x 70-75-80 x 75 cm boyutlarıyla geniş ve ferah bir çalışma alanı sunuyor. 3 kademeli yükseklik ayarı sayesinde (70/75/80 cm) her oyuncunun vücut yapısına ve oyun tarzına uygun şekilde ayarlanabilir. 150 kg'a kadar yük taşıyabilen sağlam metal gövdesi sayesinde uzun yıllar boyunca size eşlik edecek olan masa, aynı zamanda şık tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Adore Gaming Profesyonel Oyuncu Bilgisayar Masası buradan ulaşın

Yasmak Siyah L Bilgisayar Masası Monitör Yükseltici Çalışma ve Çizim Masası

Yasmak L Bilgisayar Masası, L şeklindeki yapısıyla size geniş bir çalışma alanı sunar. 180+180 cm genişliği ve 60 cm derinliği sayesinde hem bilgisayarınızı hem de diğer ofis malzemelerinizi rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. 75 cm yüksekliği ise ergonomik bir oturuş pozisyonu için idealdir.

Yasmak Siyah L Bilgisayar Masası için buraya tıklayın

Haftanın Öne Çıkanları

Sınavda sonuncu oldu 6 gün çalışıp 141 bin lira maaş alıyor Cem Küçük'ün yazısı olay oldu

2024-07-31 11:22 - Gündem

Icardi için flaş transfer iddiası: Dünya devleri peşinde

2024-07-27 10:52 - Spor

Esra Ezmeci'yi kızdıran itiraf! 'Kaynanamla beraber...'

2024-07-28 16:07 - Magazin

Kadir Ezildi'nin babası yıllar sonra ortaya çıktı yorumlara böyle isyan etti

2024-07-27 16:08 - Magazin

BRICS'ten yeni finans sistemi! Dolar saltanatını sallayacak...

2024-07-27 12:13 - Ekonomi

Erdoğan açılışını yapacak! Dev yapı için geri sayım başladı

2024-07-26 13:48 - Ekonomi

İstanbul'da düğünde terör örgütü propagandası yapan kişiler gözaltına alındı

2024-07-27 13:48 - Gündem

Okan Buruk'tan transfer sözleri: Belki 2, belki 5 gün sonra olacak

2024-07-26 15:38 - Spor

Kayseri'de aile katliamı: Anne ve 2 oğlunu canice katletti

2024-07-30 05:17 - Gündem

3 Milyondan fazla kişi taşıyıcı! DSÖ 2030 yılında ortadan kaldırmayı hedefliyor!

2024-07-27 16:18 - Sağlık

İlgili Haberler

Türk Takımı Eternal Fire, ESL Pro Leage'de İkinci Oldu

00:12 - Teknoloji

Android, Google TV Uygulamasını Baştan Aşağı Yeniliyor

23:57 - Teknoloji

Heyecan dolu Meta Connect 2024'ten neler bekleniyor?

23:53 - Teknoloji

Herkes Oyunda: Steam'de Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru Kırıldı

23:17 - Teknoloji

Samsung, Gelecek Hafta İlk "Chromebook Plus"ını Tanıtabilir

22:37 - Teknoloji

Günün Manşetleri

Nuri Şahin Almanya'da ilk yenilgisini farklı tattı

01:18 - Spor

9 ilimizde alarm! Vatandaşlara peş peşe uyarı

01:12 - Gündem

Valilik duyurdu! Bir ilde okullar tatil edildi

01:08 - Eğitim

Derbide Milan, Hakan Çalhanoğlu'nu üzdü

00:38 - Spor

AK Partili vekil Durgut BM'de konuştu: Gazze'deki çocuklar için harekete geçmeliyiz

00:28 - Politika