Dursun Özbek 'Sonuna kadar içindeyiz' diyerek açıkladı! Taraftara müjde

Tüm Spor - Son dakika haberi: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında gündeme dair değerlendirmeler yaptı. Özbek, scoutlar ile temasta olduklarını ve transfer yapacaklarını söyledi.

Spor - 3 hafta önce

Son dakika haberi: Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ile  AHL Pay arasında yeni bir Sponsorluk anlaşması imzalandı.Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başkan Dursun Özbek, Young Boys maçına ilişkin "Haftaya salı günü stadımızda Şampiyonlar Ligi gruplarında yerimizi alacağız. Başkalarının kıskanarak baktığı bazılarının yıllardır yakınından geçemediği yerde olacağız." yorumunu yaptı.Transferle ilgili de taraftarlara müjde veren Başkan Özbek, "Sonuna kadar transferin içindeyiz. Eksiklerimizi, ihtiyaçlarımızı görüyoruz. Hem hocamız hem yönetimimiz hem scoutlarımızla temas halindeyiz. Unutmayın ki, 2025'teki hedefimiz 25. şampiyonluk ve 5. yıldız artı Avrupa'da başarılı olmak." ifadelerini kullandı.

KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN KAPTANLIK AÇIKLAMASI

Transfer sezonunun devam ettiğini hatırlatan Özbek, İsviçre'deki maçta Kerem Aktürkoğlu'nun kaptanlık pazubandını takmaması ve sonrasında çıkan haberler hakkında da şunları kaydetti:

"Kulüplerin yapısı her sezonda değişiyor. Yeni transferler geliyor, ayrılanlar oluyor. Transfer sürecinde kaptanlıklarda değişiklikler olabiliyor. Şunu hatırlatmak istiyorum; Galatasaray forması o kadar değerli ki bu formayı giyen herkesin formanın değerini bilerek, bir kaptan gibi, sahada 11 kaptan varmış gibi hizmet etmek durumundadır. Bunun kaptanlıkla ilgili Galatasaray'daki bugün yaşananlar, daha sezonun başında, dolayısıyla gidecek gelecek oyuncuların, takımın yapısı tam olarak bitmemiştir. Transfer sezonunun sonuna kadar bir yapımız var. Tartışmalar buradan kaynaklıyor. Kimse endişe etmesin. Galatasaray hizmet eden herkesin değerini bilir, sevgi dolu bakar. Söyleyeceklerim bundan ibarettir. Sizin bilmediğiniz bir şey yok. (Kerem'le ilgili) Çok iyi çalışan, Galatasaray'da her şeyden haberdar olan bir basın grubu var. Açıklayacağım kısım, biz kaptanlık sürecini oluşturmak için transfer sezonunun bitmesini bekliyoruz. Elbette Muslera kaptanımız. Transfer sezonu bitmesiyle beraber bu sorunun cevabını açıklarız."

ABDÜLKERİM BARDAKCI VE MUSLERA SÖZLERİ

Başkan Özbek'in diğer açıklamaları şöyle:Beklemediğimiz bir sonuç aldık. Galatasaray takımı 11 kişi, kulübedekilerle bir bütün. Bunların içinden falanca iyi oynadı, falanca kötü oynadı diye tefrik etmek yanlış. Söylediğiniz oyuncular bizi defalarca şampiyon yapmış kişiler. Muslera, Abdülkerim değerli oyuncularımız. Bir anlık performansıyla onları değerlendirmek Galatasaray için olmaması gereken bir şey. Her ikisi de çok değerli oyuncumuz. Bu konuda eleştirilere katılmıyorum. Bir rövanş maçımız var. Turu geçeceğiz. Onun için bugünden bu tiple yorumlar yapmak, söylemler içinde olmak yanlış.

"ABDÜRRAHİM BEY'LE HERKES ÇALIŞMAK İSTER""Abdürrahim Bey benim çok sevdiğim Galatasaraylı bir kardeşim. Birlikte de çalıştık. Devamlı Galatasaray'a destek olan birisi. Mevcut yönetim kurulumuz vardır. Abdürrahim Bey'le herkes çalışmak ister ama yönetimimiz bellidir. Abdürrahim Bey'in bizi desteklemesi çok doğal, beni ve yönetici arkadaşlarımı çok doğal, çünkü bizi tanıyor."

KARABORSA BİLET İDDİALARI"Bilet konusuna gelirsek... Birkaç gündür olaylar çalkalanıyor. Galatasaray ve karaborsa bilet satışı yanyana getirilmek isteniyor. Gayet iyi biliyordum. Geçmişte de başkanlık yaptım. Passolig sistemi kurulduktan sonra da çalışmalarım oldu. Sistemi bilen biri olarak net söyleyebilirim; bizim bilet satışımız elektronik ortamda veya adrese yapılıyor. Kulübe TC numarasıyla müraacaat ediyor ya da Passolig'den alıyor. Birisi geldi, bana 20 tane bilet verdi, parasını verdi, al sana 20 bilet değil. Biz şuna son derece büyük kabiliyetimiz var; birisi gelsin bize desin ki, falan günkü maçtaki kişi falanca kişiden aldım desin. Anında bilgileri buluyoruz, her şeyi görüyoruz orada.

TRANSFERLER OLACAK MI?"Transfer süreci devam ediyor. 3 Eylül'de UEFA'ya son liste verilecek. 15 Eylül'e kadar normal transfer süreci devam ediyor. Sonuna kadar transferin içindeyiz. Eksiklerimizi, ihtiyaçlarımızı görüyoruz. Hem hocamız hem yönetimimiz hem scoutlarımızla temas halindeyiz. Unutmayın ki, 2025'teki hedefimiz 25. şampiyonluk ve 5. yıldız artı Avrupa'da başarılı olmak. Transfer sürecinde en çok dikkat ettiğimiz husus, bu başarıyı bize getirecek takımı oluşturmak. Sezon yeni başladı. İhtiyaçlarımızın tespitini hocamız ve teknik kadromuz yapıyor. İstişare halindeyiz. Transfer sürecinin bitmesine daha zaman var. İhtiyaçlar çerçevesinde yönetim elbette gereğini yapar."

Haftanın Öne Çıkanları

Miras kavgasında kan aktı: 2 kişi hayatını kaybetti

2024-08-18 09:02 - Gündem

Şarkıcı Ece Seçkin apar topar ameliyata alındı! Bebeğini kaybetti iddiası

2024-08-17 13:27 - Magazin

Dilan Polat fenomenliğe devam edecek mi? Avukatı Sevinç Horoz açıkladı

2024-08-21 14:48 - Magazin

Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş hayatını kaybetti

2024-08-17 07:03 - Magazin

Demet Akalın'dan kiracı isyanı: Adam evime çöktü

2024-08-16 14:57 - Magazin

CZN Burak, çocukluk hayali olan Ferrari marka aracına kavuştu

2024-08-16 20:58 - Magazin

Fransız aktör Alain Delon hayatını kaybetti

2024-08-18 10:22 - Magazin

Konyaspor - Galatasaray maçı (CANLI YAYIN)

2024-08-16 21:07 - Spor

Hababam Sınıfı'nın ünlü oyuncusu Tuncay Akça hayatını kaybetti

2024-08-17 13:37 - Gündem

Mario Balotelli'ye Türkiye'den sürpriz talip!

2024-08-20 04:42 - Spor

İlgili Haberler

Galatasaray önce bonservisini aldı, sonra kiraladı

00:13 - Spor

Ghezzal Süper Lig'de kalıyor! İmza atması için saatler kaldı

23:48 - Spor

Tour of İstanbul'un ilk etabının galibi belli oldu

23:32 - Spor

Victor Osimhen, Galatasaray'da ilk idmanına çıktı

23:27 - Spor

Fenerbahçe'nin eski yıldızı futbola veda etti

23:03 - Spor

Günün Manşetleri

Galatasaray önce bonservisini aldı, sonra kiraladı

00:13 - Spor

Ghezzal Süper Lig'de kalıyor! İmza atması için saatler kaldı

23:48 - Spor

İstanbul Fatih'te 3 katlı bir bina çöktü!

23:43 - Gündem

Ahu Tuğba'nın cenazesi neden gelmedi? Kızından açıklama

23:38 - Gündem

Tour of İstanbul'un ilk etabının galibi belli oldu

23:32 - Spor