?>

Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik toplantıda önemli kararı açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan MYK toplantısında yol arkadaşlarına, “2023 seçimlerine imza atarak tarihe geçecek isimlersiniz” diye hitap etti. Erdoğan toplantıda seçim tarihini güncelleme noktasında da kararlı olduklarını belirtti.

Politika - 2 yıl önce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında düzenlenen AK Parti MYK toplantısında 2023 seçimleri, yerel yönetimler ve Meclis çalışmaları ele alındı. Seçimlerin önemini bir kez daha vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teşkilatlara "2023 seçimlerine imza atarak tarihe geçecek isimlersiniz" dediği öğrenildi.

Yabancı ülke liderlerinin 2023 sonrasında yine kendileri ile çalışmak istediklerini kurmayları ile paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "6'lı masanın durumu ve son günlerdeki hava AK Parti lehine" ifadesini kullandığı kaydedildi.

Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki AK Partili belediyelerin çalışmaları hakkında MYK'yı bilgilendirdi, AK Parti belediyelerinin eserlerinin 2023 seçimleri için önemi ele alındı.

DÜNYA LİDERLERİ BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTİYOR2023 seçimlerine az bir süre kala, Cumhur İttifakı'nda düzenlenen her toplantının ana gündem maddesini seçimlerin yol haritası oluşturuyor. Bu kapsamda önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yaklaşık 3 saat süren MYK toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, teşkilat mensuplarının moral motivasyonunu artırıcı konuşma yaptığı bilgisine ulaşıldı.

2023 seçimlerinin önemini bir kez daha vurgulayan ve yol arkadaşlarına, "2023 seçimlerine imza atarak tarihe geçecek isimlersiniz" diyerek seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Katıldığımız il programları ve mitinglere halkımızın yoğun ilgisi var. 6'lı masanın durumu ve son günlerdeki hava daha da AK Parti lehine döndü. Özellikle dünya liderlerinin de 2023 sonrası için bizimle birlikte çalışma istekleri var" diye seslendiği ifade edildi.

TARİH GÜNCELLEMESİNDE KARARLIYIZSeçim tarihinin öne alınması konusunda da kararlılık mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Halkımızın ekonomik talepleri ve genel sorunları için çözüme yönelik çok sayıda düzenlemeler yaptık. Sanayici çiftçi üretici destekleri uluslararası alanda yaptığımız çalışmalar, tahıl krizi gibi sonuç alıcı çalışmalarımız oldu.

Savunma sanayideki gelişmeler ve yerlilik oranımız ortada. Attığımız adımları yaptığımız hizmetleri vatandaşımıza tek tek usanmadan anlatın. Seçim tarihi ile ilgili muhalefetin bir takım eleştirileri olsa da seçim tarihini güncelleme noktasına kararlıyız" dediği belirtildi.

EYT ÇÖZÜME KAVUŞUYORAK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'in yaptığı sunum doğrultusunda AK Partili belediyelerin seçim sürecindeki rolü değerlendirildi. AK hizmet, AK belediyelerin yaptığı ve yapacağı projeler MYK üyelerine anlatıldı. Seçim sürecinde yerel yönetimlerin çalışmaları ile ilgili belediyelerin icraatı ve CHP'li belediyelerin başarısızlıkları dile getirildi

Öte yandan MYK'da Meclis çalışmaları da değerlendirildi. Merakla beklenen EYT konusunun en geç mart ayında çözüme kavuşarak hak sahiplerinin paralarını alacakları belirtildi. Muhalefetin, EYT konusunun bilerek bekletildiği iddialarının asılsız olduğu, yakında Meclis'e geleceği aktarıldı. Sözleşmelilerin kadro düzenlemesi ile ilgili komisyon çalışmalarının sürdüğü başörtüsüne anayasal güvence için atılan adımlar ve gelinen son noktada da detaylı bir şekilde ele alındı.

SÖZLEŞMELİYE KADRO BUGÜN GENEL KURULDASözleşmelilerin kadroya geçişi ile ilgili de taleplerin değerlendirildiği MYK'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaletsizlik olmasın diyerek talimat verdiği ve konuyla ilgili 4 kişilik ekibin genel çerçeve çizecekleri ortaya çıktı.

Haftanın Öne Çıkanları

Bitcoin Uzun Süre Sonra 20.000 Doların Üstüne Çıktı

2023-01-14 13:03 - Teknoloji

Duygu Sarışın'la ayrılan Çağatay Ulusoy, ünlü oyuncuyla sarmaş dolaş eğlendi

2023-01-11 22:56 - Magazin

Akın akın geliyorlar! Almanya yerine Türkiye'yi seçtiler

2023-01-17 12:58 - Ekonomi

Ticaret Bakanı Muş: İhracat büyümenin itici gücü olmaya devam etti

2023-01-14 18:03 - Ekonomi

Turgut Özatay öldü mü, kaç yaşında vefat etti? Turgut Özatay ne zaman öldü, hastalığı neydi? Turgut

2023-01-17 22:39 - Spor

Astor Enerji'den halka arz açıklaması: Kaç lot dağıtılacağı belli oluyor

2023-01-14 13:09 - Ekonomi

Gomis Müslüman mı? Gomis dini ne?

2023-01-14 00:13 - Spor

CHP, limanların işletme haklarının 49 yıla uzatılmasını AYM'ye taşıdı

2023-01-11 19:03 - Politika

Poposu düşen Kısmetse Olur Yaren iddialar karşısında sessizliğini bir bozdu pir bozdu

2023-01-15 17:13 - Magazin

Astor Enerji'den halka arz açıklaması: Lot için tarih verildi

2023-01-14 14:13 - Ekonomi

İlgili Haberler

Yavuz Ağıralioğlu'nun partisinin kuruluş tarihi belli oldu!

02:23 - Politika

Numan Kurtulmuş'tan İsrail'e 'ateş çukuru' göndermesi

21:57 - Politika

AK Parti Sözcüsü Çelik, MYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu

19:17 - Politika

AK Parti'den sur katiliyle ilgili açıklama: Cumhurbaşkanımız MYK'da net mesajı verdi

17:27 - Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü

17:23 - Politika

Günün Manşetleri

Yıldız futbolcunun kıyafeti olay oldu! Milli takım kampına böyle katıldı

04:12 - Spor

Bakan Kacır açıkladı! Türkiye'den kritik hamle! Önemli projeye dahil olacak

03:58 - Ekonomi

Yavuz Ağıralioğlu'nun partisinin kuruluş tarihi belli oldu!

02:23 - Politika

FIFA'dan emsalsiz 'Jackie Chan' kararı!

01:12 - Spor

Acun Ilıcalı'dan, G.Saraylı yöneticiye sert sözler: Kendisi çapsız biri

01:07 - Spor