?>

Bulls Yatırım, Ankara ofisini finansın merkezi Çukurambar YDA Center’da açtı

Türkiye’nin önde gelen borsa aracı kurumlarından Bulls Yatırım yeni şubelerle büyüyor. Güçlü teknolojinin deneyimli kadroyla buluştuğu Ankara’nın finans merkezindeki yeni ofis, görkemli bir açılışla yatırımcıların hizmetine girdi.

Ekonomi - 4 ay önce

Finansal piyasalarda bireysel ve kurumsal yatırımcılara geniş yelpazede hizmetler sunan Bulls Yatırım’dan ‘büyüme yolu’nda yeni ve öncü bir atak daha…

Yüksek sermaye, güçlü teknolojik altyapısı ve deneyimli kadrosuyla, yatırımcıların ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreterek finansal hedeflerine ulaşmalarına destek olmayı sürdüren, Türkiye’nin önde gelen aracı kurumlarından Bulls Yatırım, finans dünyasını, başkentteki ‘yatırımcı dostu – modern ve teknoloji donanımlı’ yeni şubesiyle buluşturdu.

Bulls Yatırım çatısı altında yatırımcılar için Ankara’nın önde gelen finans merkezi Çukurambar YDA Center'da törenle hayata geçirilen yeni merkez, ‘yüksek kaliteli hizmete devam’ parolasıyla ‘merhaba’ dedi. Yönetim kurulunun katılımayla gerçekleştirilen ve büyük ilgi gösterilen ofis açılışıyla, Türkiye genelinde daha fazla yatırımcıya ulaşma hedefi doğrultusunda önemli bir adım atıldı.

Müşteri portföylerini sadece yüksek değil sürdürülebilir ve korunabilir bir getiri misyonuyla yönettiklerini ifade eden Kurum, “güvenilir bir yatırım ortamı”nın adresi olarak da öne çıkıyor.

İlker Altan, Ahmet Güven, Kemal Akkaya, Özlem Merve Yoldaş

YATIRIMCILAR İÇIN YENI BIR MERKEZ

Açılış töreninde konuşma yapan Bulls Yatırım Menkul Değerler Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akkaya, "Ankara’daki yeni şubemizi YDA Center’da açarak yatırımcılarımıza daha konforlu ve erişilebilir bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Yeni ofisimizle birlikte, yatırımcılarımızın finansal hedeflerine ulaşmalarına destek olmayı sürdüreceğiz. Şubeleşme stratejimiz, Türkiye genelindeki tüm yatırımcılara ulaşmamızı ve onlara birebir danışmanlık hizmeti sunmamızı sağlayacak" dedi.

Kemal Akkaya, ayrıca şubeleşmeye verdikleri önemin altını çizerek, "Bulls Yatırım olarak, her bölgede yatırımcılarımıza en iyi hizmeti sunmak için şubeler açmaya büyük önem veriyoruz. Yatırımcılarımızın ihtiyaçlarını yakından takip ederek, bireysel müşteri danışmanlığına verdiğimiz önemle onların finansal başarılarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Yeni ofisimiz, Ankara’daki yatırımcılarımızın ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili bir şekilde yanıt verebilmemiz için büyük bir fırsat. Teknolojik altyapımız ve deneyimli kadromuzla, yatırımcılarımızın finansal başarılarına katkıda bulunmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

YATIRIMCILARIN YANINDA

Yeni ofisin açılışı, yatırımcılar ve finans dünyası tarafından büyük ilgi gördü. Açılışa katılan misafirler, Bulls Yatırım’ın sağladığı hizmetler ve yeni ofis hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı buldu. Bulls Yatırım’ın yenilikçi ve müşteri odaklı yaklaşımı, Türkiye genelinde daha fazla yatırımcıya ulaşma hedefi doğrultusunda önemli bir adım olarak görülüyor.

Bulls Yatırım’ın deneyimli kadrosu ve geniş hizmet yelpazesiyle, finansal başarı yolculuklarında sağlam adımlarla ilerlemeye devam edeceklerini belirten Kemal Akkaya, “Bundan sonraki hedefimiz, bir yıl içinde Türkiye’nin dört bir yanında şubeler açarak, her yatırımcımıza en kaliteli hizmeti sunmaktır. Yeni ofisimizin açılmasıyla birlikte yatırımcılarımıza daha yakın olacağız. " diye ekledi.

Haftanın Öne Çıkanları

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarıyla ilgili kanun teklifi yasalaştı

2024-05-23 23:32 - Ekonomi

Selçuk Bayraktar, İsrail ve ABD'yi bombardımana tuttu! Tüm insanlığa çağrı yaptı

2024-05-27 01:57 - Gündem

Fatih Erbakan: Cuma hutbesinde dünyaya ilan edeceğiz

2024-05-26 23:03 - Politika

TUSAŞ Genel Müdürü Kotil, DEİK Yönetim Kurulu'na seçildi

2024-05-27 15:53 - Ekonomi

THY'den İmamoğlu'nun Roma seyahati hakkında açıklama

2024-05-22 13:43 - Gündem

Akıncı İHA, Reisi'nin bulunduğu enkazı nasıl buldu? Yaşar Güler anlattı

2024-05-21 15:57 - Gündem

Aydın Esnaf Odaları Birliği, İş Bankası ile 'Pos Paketi' protokolü imzaladı

2024-05-24 10:38 - Ekonomi

Onur Akay saldırıya uğradı! Kadir Doğulu detayı dikkat çekti

2024-05-24 09:28 - Magazin

Sivasspor - Kayserispor! CANLI

2024-05-25 19:13 - Spor

Otomobille motosiklet çarpıştı: 1 ölü 4 yaralı

2024-05-26 07:47 - Gündem

İlgili Haberler

Resmi Gazete'de yayımlandı! Bir ilde daha petrol arama izni!

09:52 - Ekonomi

Ev sahibi artık ‘müşteri’ seçiyor! O meslek grubuna kiralık ev yok

09:12 - Ekonomi

Palamudun tanesi 150 TL’den 80 TL’ye düştü

22:38 - Ekonomi

Bakan Murat Kurum: 2025 yılı sonuna kadar teslim etmeyi planlıyoruz

20:12 - Ekonomi

Ticaret Bakanı Bolat: Önümüzdeki hafta inşallah yeni bir müjde bekliyoruz

20:07 - Ekonomi

Günün Manşetleri

İETT, otobüs, metrobüs ücretsiz mi? 6 Ekim 2024 İstanbul'da toplu taşıma neden ücretsiz?

10:03 - Gündem

38 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı

09:57 - Gündem

Resmi Gazete'de yayımlandı! Bir ilde daha petrol arama izni!

09:52 - Ekonomi

Bugün hangi maçlar var? 6 Ekim 2024 Pazar günü oynanacak karşılaşmalar

09:48 - Spor

Üsküdar'da yol çöktü; 3 katlı bina boşaltıldı

09:23 - Gündem