Amazon Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları'nda Son Gün!

Amazon'un sevilen kampanyalarından biri olan "Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları" kampanyasının son günü. Son güne özel ilginizi çekebilecek pek çok ürünü içeriğimizde sıralayıp detaylandırdık.

Teknoloji - 2 gün önce

Amazon, "Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları" kampanyası boyunca pek çok üründe hatırı sayılır indirimler uyguladı. Aklınıza gelebilecek birbirinden farklı üründe uygulanan indirimlerin bugün son günü. Son güne özel akıllı saatten oyuncu kulaklığına kadar satın alabileceğiniz pek çok ürünü listeledik.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.Bu içerik marka iş birliği içeriyor.Ürünler:Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Akıllı SaatJabra Elite 4 Kablosuz KulaklıkStanley Go Quick Flip 0.70 lt TermosTCL 50P635 50 inç Akıllı TVLogitech MX Master 3S Kablosuz MouseOral-B Vitality Pro Diş FırçasıHyperX Cloud II Oyuncu KulaklığıSeduna Skagen Plus Çalışma SandalyesiSamsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Akıllı Saat

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, klasik tasarımı ve döndürülebilir çerçevesiyle dikkat çekiyor. 1.5 inç Super AMOLED ekranı, 480x480 çözünürlüğü ile canlı ve net görüntüler sunarken safir cam kaplama sayesinde ekran darbelere karşı bir hayli dayanıklı. 50 metreye kadar suya dayanıklılık sunan Galaxy Watch 6, 47mm paslanmaz çelik kasası, 573 mAh bataryası ile 40 saate kadar kullanım imkânı sunuyor. Android ve iOS cihazlarla sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü Amazon sepetinize eklemek için buraya tıklamanız yeterli.

Jabra Elite 4 Kablosuz Kulaklık

Özellikle spor ve günlük kullanım için tasarlanmış ve güçlü özelliklere sahip olan Jabra Elite 4 kablosuz kulaklık, IP57 sertifikası sayesinde suya, toza ve tere karşı dayanıklı olmasıyla öne çıkıyor. Kulaklık, aktif gürültü engelleme (ANC) özelliğiyle dış sesleri büyük ölçüde azaltıyor ve HearThrough teknolojisi sayesinde ANC özelliği açık olsa bile duymanız gereken dış sesleri kesmiyor. 7 saat pil ömrüne sahip olan kulaklık, şarj kutusuyla birlikte ANC kapalı iken 28 saate kadar kullanım imkânı sunuyor. Bluetooth 5.2 teknolojisi ile kolay bağlantı sağlarken, 4 mikrofonlu yapısı sayesinde net görüşmeler yapabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü %11'lik indirim ile Amazon sepetinize eklemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Stanley Go Quick Flip 0.70 lt Termos

Stanley Go Quick Flip 0.70 Litre Termos, çift duvarlı vakum yalıtımı ile içecekleri 12 saate kadar soğuk, 40 saate kadar ise buzlu muhafaza edebilen bir termos olarak karşımıza çıkıyor. Paslanmaz çelik yapısı sayesinde hem dayanıklı hem de hafif. Yalnızca 420 gram ağırlığında olması da onu taşınabilir kılıyor. İçecekleriniz sızdırmaz kilitli kapağı sayesinde içeceklerinizi güvenle muhafaza edebiliyorsunuz.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü Amazon sepetinize eklemek için buraya tık tık!

TCL 50P635 50 inç Akıllı TV

TCL 50P635, 50 inç büyüklüğünde ve 4K Ultra HD çözünürlük sunan bir akıllı televizyon. İlk bakışta çerçevesiz yapısı göze çarpan detaylardan. HDR10 ve Dinamik Renk Geliştirme özellikleri sayesinde renkler daha canlı görünür; parlaklık ve kontrast ise optimize edilerek daha derin ve net bir izleme keyfi yaşayabilirsiniz. AIPQ 2.0 algoritması ile donatılan dört çekirdekli işlemcisi, görüntü ve ses kalitesini gerçek zamanlı olarak iyileştirir. Dolby Audio teknolojisi sayesinde, diyaloglar daha net ve sesler çok boyutlu bir derinlik kazanır.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü Amazon sepetinize eklemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Logitech MX Master 3S Kablosuz Mouse

Logitech MX Master 3S, profesyonel iş akışınızı hızlandırmak için tasarlanmış ergonomik bir kablosuz mouse'tur. 8,000 DPI hassasiyetle donatılmış sensörü sayesinde cam dahil her yüzeyde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sessiz tıklama özelliği, %90 daha az ses çıkararak çalışma ortamında sessizliği korumanıza imkân tanır. MagSpeed kaydırma tekerleği ile saniyede 1.000 satır kaydırabilir ve işlerinizi hızla tamamlayabilirsiniz. 7 tuşunu Logi Options+ yazılımı ile özelleştirerek kendi iş akışınıza uygun hâle getirebilirsiniz. Şarj edilebilir bataryası, sadece 1 dakikalık hızlı şarj ile 3 saatlik kullanım sağlar; tam şarjda ise 70 güne kadar kesintisiz kullanım imkânı sunar.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü Amazon sepetinize eklemek için buraya tıklamanız yeterli.

Oral-B Vitality Pro Diş Fırçası

Oral-B Vitality Pro şarjlı diş fırçası, manuel fırçalara kıyasla %100'e kadar daha fazla diş temizliği sağlıyor. 2D temizleme teknolojisi ile dişlerinizi derinlemesine temizleyebilir, fırçanın 3 farklı modu (Günlük Temizlik, Hassas ve Süper Hassas) sayesinde diş yapınıza en uygun fırçalama modunu seçebilirsiniz. Bataryasının şarj edilebilir olması ve fırça başlığının renk değişimi ile ne zaman değiştirilmesi gerektiğini belirtmesi, bu diş fırçasına has özelliklerden.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü Amazon sepetinize eklemek için buraya tıklamanız yeterli.

HyperX Cloud II Oyuncu Kulaklığı

HyperX Cloud II Gaming Kulaklık, 53mm sürücüleri ve dahili DSP ses kartıyla 7.1 sanal surround ses sunarak oyunlarda net ve güçlü ses deneyimi sağlar. Hafızalı köpük yastıkları ve ayarlanabilir kafa bandı sayesinde uzun kullanımlarda bile rahatlık sunar. Çıkarılabilir gürültü engelleyici mikrofonu, net iletişim imkânı tanırken pasif gürültü önleme özelliği dış sesleri minimuma indirir. Kablolu bağlantısı ile PC, Mac, PS4, Xbox One ve mobil cihazlarla uyumlu şekilde kullanabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü Amazon sepetinize eklemek isterseniz buraya tık tık!

Seduna Skagen Plus Çalışma Sandalyesi

Sade ve minimal bir çalışma sandalyesi arayanlar için ideal seçeneklerden biri olan Seduna Skagen Plus çalışma sandalyesi, Amazon'un "Günün Fırsatları" kapsamında satın alabileceğiniz ürünlerden biri. Krom kaplamalı metal ayaklar, çalışma sandalyesinin öne çıkan ilk özelliklerinden biri. Sırt ile birleşen ergonomik yapısı, masa başında geçirdiğiniz vaktin daha konforlu olmasını sağlıyor. 

Kullanıcı yorumu:

Ürünü Amazon sepetinize eklemek için buraya tık tık!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Haftanın Öne Çıkanları

Nevzat B.'nin ifadesi ortaya çıktı! 'Yoksa seni ve aileni öldürürüm'

2024-09-11 00:52 - Gündem

Narin cinayetinde çarpıcı gelişme: Arka koltuktaki gizem!

2024-09-10 07:38 - Gündem

İmamoğlu'nun diploma gerçeği... Üniversiteyi kazanamayınca Kıbrıs formülü nasıl işletildi?

2024-09-15 16:03 - Politika

Eskiden Telefon Numaralarının Başında Neden Harfler Vardı?

2024-09-12 08:38 - Teknoloji

İstanbul Fatih'te 3 katlı bir bina çöktü!

2024-09-12 23:43 - Gündem

Galatasaray - Çaykur Rizespor / Canlı anlatım

2024-09-14 19:13 - Spor

Narin Güran soruşturmasında yeni gözaltı!

2024-09-13 20:43 - Gündem

Yeşil Yalova FK, Yeni Çanspor'u 3 golle kupanın dışına itti

2024-09-11 18:17 - Spor

Kurultaydan sonra yapılan ilk MYK'da İmamoğlu'na yakın isimlerden Yavaş'a tepki

2024-09-16 10:53 - Politika

Narin'in babası Arif Güran'la Salim Güran'ın eşinin ifadesinden çarpıcı detaylar

2024-09-13 10:03 - Gündem

İlgili Haberler

PS5 ve PS5 Pro'nun Grafik Karşılaştırması

00:08 - Teknoloji

Bir Tesla, Kaza Geçirdikten Sonra Bomba Gibi Patladı

23:47 - Teknoloji

Otomotiv sektörünün yarısı işini kaybedebilir! Korkutan açıklama

23:13 - Teknoloji

Microsoft ve Google, Mini Nükleer Reaktörler Kullanacak

23:08 - Teknoloji

HTC Vive Focus Vision tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

22:53 - Teknoloji

Günün Manşetleri

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'da öğretmen ve öğrencilerle buluştu

02:42 - Gündem

Makarna fabrikasındaki patlamada çok sayıda gözaltı

01:17 - Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a sorulacak sorular açıklandı

01:13 - Gündem

Vali atama kararnamesi Resmi Gazete'de! 16 ilin valisi değişti

00:38 - Gündem

Yayladere, ‘Türkiye güzeli’ doktoru bekliyor!

00:32 - Gündem